Golf EbeltoftHitta Golfbanor i Ebeltoft

Området kring Ebeltoft har många golfbanor.Ebeltoft golf Banor lidt væk fra Ebeltoft, men du kan nå dem alla inom 30 minuttes.

Lübker Golf Resort

På Djursland i mitten av 200 hektar unik och storslagen natur, hittar du en av de bästa golfanläggningar i norr, som skapats av den världsberömda arkitekten Robert Trent Jones II. Alla med en passion för golf, wellness eller lyxiga händelser kommer att ha en slående upplevelse. Lübker Golf Resort kommer inte bara bli en av Europas mest unika och exklusiva golfbanor, det kommer att bli ett äventyr för hela familjen. Du kommer att känna mig levande och fri.

Proark Golf Kalø

Kalø Golf Center är vackert beläget i bergen som erbjuder en fin utsikt över Århus bukten och Kalø slottsruiner. Den 18-hålsbanan är anlagd i kuperad terräng med spridda vegetation och sjöar. Öppet året. Vår 9-håls "Pay & Play" är golfbana beautyfully ligger i en svagt kuperad fruktträdgård.

Djurs Golf - Pay and Play and Club

2-par 4-hål, 7-par 3-håls golfbana ligger i ett underbart med en lätt kuperad terräng, skogar och sjöar. Golfbanan utmanar dig som spelare. Uthyrning av golfutrustning. Bra parkeringsmöjligheter i närheten av golfbanan. Vi finns vid Randers / Grenaa motorvägen A16, bara 400 meter från Djurs Sommerland. Hundar måste hållas i koppel. Från soluppgång till solnedgång. Ingen bokning krävs. Inomhus utbildningscentrum, som är öppet året runt.